2014. február 18., kedd

Elkészült Az átok őrzője




Andy R. Cain (Mészáros András) nefilimes, vámpíros dark fantasy regénye végre elkészült! Megrendelhető a spiritart.egyesulet@gmail.com email címen. 280 oldal, puha kötés, és 1990 Ft, ingyenes postaköltséggel.
Az átok őrzője a sorozat első kötete.


“Az Elátkozottak Városában minden lélegzetvételnyi idő, csupán a haláltól lopott pillanat.” 

Több mint négyszáz éve ért véget az utolsó vámpírháború. A békével azonban nem volt mindenki elégedett. A virágzó kereskedővárost a béketárgyalás napján megátkozta egy őrült mágus. A rettenetes varázsige több ezer áldozatot követelt, az épületek napok alatt üszkös romokká, a Határ-tó környéke pedig lakhatatlanná vált. Az Átoksújtotta Vidék közelébe azóta, néhány szerencsevadászon és vakmerő karavánon kívül, már senki nem merészkedik.
A félvér angyalfajzat, Alanta, ifjúkorának jórészét egy olyan romvárosban tölti, ahol nappal vérszomjas bestiák és élőholtak törnek az életére, éjszaka pedig lidércek és lelkekre éhes rémek lepik el az utcákat. Ráadásul tudtán kívül egy politikai játszma kellős közepébe csöppen, amelyben láthatatlan kezek rángatják távolról a zsinórokat. Hamarosan ráébred, ha nem cselekszik, a háttérben lapuló sötét ármány mindnyájuk vesztét okozhatja. A városban tengődő nincstelenekre és kitaszítottakra vajon a Császárság, a Vámpír birodalom ügynöke, vagy pedig a közeli szigeten élő nemes, nefilim dinasztia jelenti a legnagyobb veszélyt?
Alanta az őt árnyékként követő kedvesével, Eryvel, megpróbálja kideríteni, ki áll a rejtélyes események mögött. A lány jelenléte állandó bosszúságot okoz a heves vérmérsékletű, kamaszkorból alig kinőtt harcosnak. Ám a fiú számára rövidesen kiderül, hogy a lerázhatatlannak tűnő éjangyal sokkal többet segíthet neki, mint azt korábban sejtette. Útjuk során szembekerülnek a legsötétebb félelmeikkel, és megállíthatatlanul sodródnak végzetük felé.


„A sötét hangulatú fantasy regény igazi csemege azok számára, akik kedvelik a horrorisztikus elemekkel tűzdelt konspirációs történeteket. Az átok őrzője a sorozat első kötete.”



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése